Cnc Yatay İşleme Kulesi ve Küpleri

Cnc işleme tezgahları arasında dikey ve yatay işleme tezgahları, işlenecek parçanın durumuna göre tercih edilir hazır fikstür yada yada yatay işleme küpleri tercih edilerek iş parçası sabitlenir ve böylelikle parçanın işlenmesi gerçekleştirilmiş olur.

Cnc yatay işleme kulesi yada küpü olarak tabir edilen bu tablalar önceden işlenmiş ve üzerinde ki ızgara delikleri ile iş parçası bağlama konusunda çok büyük esneklik sağlamaktadır.

İki yüzeyli cnc yatay işleme kulesi

Cnc yatay işleme kuleleri çeşitli materyallerden yapılabilir, işleme atölyelerinde kullanılmak üzere çeşitli şekiller olabilir, t kanallı, ızgara delikli, iki yüzeyli, dört yüzeyli ve işlenmemiş olarak yatay işleme kuleleri ve işleme küpleri gibi çeşitli tiplerde ve çelik döküm, alüminyum, gri döküm gibi farklı malzemelerden üretilmiş cnc yatay işlem kulesi tercihlerinde bulunabilirsiniz.

Dört yüzeyli cnc yatay işleme kulesi

Cnc yatay işleme kulelerini bir çok amaçla kullanabilirsiniz, işleyeceğiniz parçalara göre hazır işlenmiş alabileceğiniz gibi işinizin durumuna göre gerekli modifikasyonları kendininizin yapabileceği, istediğiniz kadar farklı delik açabileceğiniz cnc yatay işleme kulesi ve küpleri de bulunmaktadır.

Kaynaklı iki yüzeyli cnc yatay işleme kulesi

Görüldüğü gibi bir çok alternatif bulunan cnc yatay işleme kulesi sistemlerinde istediğiniz çözümler için veya daha fazlası için bu alanda yetkin firmalar ile görüşebilirsiniz.

Görsellerin kaynağı ve daha fazla cnc yatay işleme kulesi için https://www.hidkom.com/cnc-yatay-isleme-kulesi-ve-tablalar/ bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın