Forkardt Türkiye Temsilcisi Hidkom Mühendislik Mümessillik

İmalat sanayisinde en sık karşılaşılan problemlerden olan sıkma problemi, 1916 yılından beridir bu alanda kesin ve sağlam çözümler üreten Forkardt markası ile oldukça kolay. Yolculuğuna 1916 da başlayan ve günümüze kadar bir çok açılım ve gelişim ile devam eden Forkardt bugün, manuel ayna, hidrolik ayna, pnömatik ayna gibi iş parçası tutma takımlarında dünyanın en önde gelen firmaları arasında yer almaktadır.

Forkardt bir yüzyıl kadar sürdürdüğü liderliğini sahip olduğu deneyim, bilgi ve sürekli olarak yatırım yaptığı üretim tesisleri ve uzman mühendislerine borçludur. Gelişen teknolojiye uyum sağlayabilen ve uzman mühendis kadrosunu sürekli güçlendiren Forkardt, sahip olduğu ürün çeşitliliği ile tüm ihtiyaçlarınız için sağlam bir çözüm ortağıdır.

Forkardt Türkiye Satış Ofisi

Forkardt Türkiye Mümessili olan Hidkom Mühendislik firması vasıtasıyla ihtiyacınız olan tüm Forkardt ürünlerini kolayca temin edebilirsiniz. Hidkom Mühendislik bünyesinde yer alan alanında yetkin mühendisler ile görüşerek ihtiyaçlarınızı belirleyebilir ve sisteminiz için en uygun ürünü kolaylıkla seçebilirsiniz.

Forkardt Türkiye Satış Ofisi olan Hidkom Mühendislik websitesini ziyaret edebilir, yetkili mühendislerle görüşebilirsiniz.

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın